В новините
 
22.10.2008 23:26   Новината е видяна 4147 пъти
Пловдивчанин се бори за световната титла в шампионата на Stella Artois по наливане и сервиране на бира

Райчо Лапатов от Пловдив ще представи страната ни на международния финал на шампионата на Stella Artois по правилно наливане и сервиране на бира Stella Artois® World Draught Master и ще се бори за първото място в надпреварата. Тази година Гранд финалът ще се проведе на 29 октомври, в белгийския град Льовен и ще събере 32 бармани – всички те заели първо място на шампионата в страната си. 

У нас признанието национален победител по наливане и сервиране на Stella Artois си извоюва пловдивчанинът Райчо Лапатов. Той доказа, че е най-добрият в правилното поднасяне на пивото по време на Националния финал на шампионата, който се проведе на 9 септември в София. Финалната надпревара събра 16 бармани, заели първите места в регионалните кръгове на шампионата на Stella Artois, които се проведоха в 9 града. Райчо Лапатов си извоюва титлата национален победител, надвивайки съперниците си не само с експертно наливане на Stella Artois, но и с артистичност и личен стил в поднасянето на пивото. 

По време на предстоящия финал на Stella Artois® World Draught Master нашенецът ще демонстрира уменията си в правилното наливане на бира пред професионално жури от дългогодишни експерти от пивоварната ИнБев. Райчо Лапатов ще си оспорва първото място в света с още 31 участника в престижния шампионат. Всички те ще се изправят един срещу друг, а надпреварата помежду им ще е истинско шоу за ценителите на пивото и съвършеното усещане по време консумацията му. Заелият първо място в международния финал на Stella Artois® World Draught Master ще получи и Голямата награда – едноседмична екскурзия в дестинация по избор. Наградите за второ и трето място са екскурзии в Европа.

Международният шампионат Stella Artois® World Draught Master се провежда за 12-та поредна година, като с всяко следващо издание се разраства все повече. Тазгодишното издание на турнира по наливане и сервиране на бира бе деветото поред за България. Надпреварата обхвана 9 града в страната (София, Пловдив, Русе, Добрич, Плевен, Бургас, Хасково, Варна, Велико Търново) и запозна десетки бармани с тънкостите в наливането на белгийската марка бира. Чрез този шампионат марката-еталон Stella Artois продължава да популяризира културата по правилно наливане и сервиране, която превръща консумацията на качествената бира в истински пълноценно изживяване. 

През 2007  първо място в Stella Artois® World Draught Master Competition бе присъдено на представителката на Нова Зеландия – Ерин Карол. България бе достойно представена от пловдивчанина Александър Налджиев.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |