В новините
 
27.10.2008 21:53   Новината е видяна 3570 пъти
Stella Artois Professional Golf Series изпраща трима професионални голфъри на Европейското отборно първенство в Испания

Николай Станев, Дейвид Едифорд и Нийл Търли са тримата най-добри професионални голф играчи в рамките на Stella Artois Professional Golf Series. Това стана ясно на финала на уникалния голф турнир, който се игра в двата почивни дни на голф игрищата Lighthouse Golf Resort и Blacksearamа в близост до Балчик. 

Тримата професионални играчи заслужиха престижното отличие, след като показаха виртуозност в аристократичния спорт и спечелиха най-голям брой точки, участвайки и в трите състезания, провели се в рамките на Stella Artois Professional Golf Series. Наградата, която им осигури високият резултат, е да представят България на Европейското отборно първенство в Испания, което ще се проведе в края на месец ноември, тази година. Тримата професионални играчи получиха и специални почетни статуетки от Stella Artois, както и бира от престижната белгийска марка. 

Нийл Търли и Дейвид Едифорд спечелиха съответно първо и второ място и в класирането в последното състезание в рамките на Stella Artois Professional Golf Series. Трети след тях в класацията на професионалните играчи в неделния ден се нареди Матю Бейтс. 

Stella Artois е ексклузивен партньор на уникалния по рода си голф шампионат, организиран от Професионалната голф асоциация. Stella Artois Professional Golf Series е първият по рода си голф турнир, който даде възможност за изява както на професионални голфъри, така и на аматьори в спорта, като те се състезаваха в различни  категории. Турнирът даде възможност за участие и на дамите, запалени по престижния спорт, като те също се състезаваха в отделна категория. 

Stella Artois Professional Golf Series се проведе в периода юли – октомври и събра 230 участници. 30 от тях са професионалните играчи, останалите са аматьорите, приели предизвикателството и шанса да участват в уникалното състезание. 

Със Stella Artois Professional Golf Series прочутата белгийска марка бира отправи поредното истинско предизвикателство, този път към почитателите на елитния спорт. 

Подкрепяйки престижната инициатива, Stella Artois за пореден път затвърди политиката си да бъде част от първокласните изживявания. Тази година със Stella Artois Professional Golf Series брандът даде още по-сериозна заявка за установяване на традиция в партньорството си с голф играта не само в България, но и в световен мащаб.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |