В новините
 
10.11.2008 11:56   Новината е видяна 6059 пъти
Бум на кражбите на автомобили през уикенда
В Районно управление на МВР - Созопол е получено съобщение от 30 годишен мъж, за това че противозаконно е отнет личния му автомобил «Фолксваген голф - 2», с бургаска регистрация, паркиран в с. Зидарово, общ. Созопол. След извършена спешна проверка е установено, че автомобила се намира на около 150 м. от мястото на отнемането, като е открит ударен в бетонов ел. стълб. В резултат на удара по автомобила са нанесени имуществени щети. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието - това е : 20 годишния Г.З., който за едно денонощие е задържан в Районно управление на МВР - Созопол. Работата по случая продължава.

По сигнал за противозаконното отнемане на МПС, паркирано в района на х-л «Приморец», два патрулни автомобила на Първо Районно управление на МВР - Бургас са предприели заградителни мепроприятия в района от хотел «Приморец» до входа на Пристанище Бургас. Служителите са забелязали придвижващ се джип «Тойота ланд круизер», с бургаска регистрация. Единият от патрулните автомобили е препречил пътя на джипа и в този момент от купето на «Тойотата» са трима мъже, които са побягнали в различни посоки. В резултат на бързите действия на полицейските служители мъжете са застигнати и задържани. При задържането са произведени предупредителни изстрели във въздуха. Констатирано е, че задържаните са : 35 годишния А.И. от Поморие, 37 годишния Е.Л. от Поморие и 38 годишния К.К. от Несебър, всички криминално проявени. По случая е образувано досъдебно производство.

При опит за противозаконното отнемане на т.а. «Мерцедес 310 Спринтер», с хасковска регистрация, собственост на частна бургаска фирма, е задържан криминално проявения  Станимир Костадинов, 34 годишен от Бургас. За случая в Пето Районно управление на МВР - Бургас е образувано досъдебно производство, което на 27.10.т.г. е изпратено в Бургаска районна прокуратура с мнение за предаване на съд. На 05.11.т.г. от Бургаски районен съд е одобрено споразумение, с което на Костадинов е наложено наказание «лишаване от свобода за срок от осем месеца и лишаване от правото да управлява МПС за срок от осем месеца».






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |