В новините
 
13.11.2008 20:43   Новината е видяна 7778 пъти
Най-стилният клуб в Бургас се завръща

На 13 ноември от 22 часа отваря врати STUDIO 54 -единственият по рода си ретро-клуб, превърнал се в част от историята  на града.  Само две години след откриването си в Бургас  STUDIO 54 подобно на  оригиналния нюйоркски клуб през 70-те и 80–те години на миналия век стана предпочитано място за хората подвластни на блясъка на диското и за младите, които търсят различното и предизвикателното в нощния живот на града.

Присъствието на заведение от подобен род в развлекателната листа на Бургас задоволи жадните за забавления и купони « някогашни  тийнейджъри», които откриха в STUDIO 54  своя любим клуб и го превърнаха в дестинация-фаворит.

Неслучайно  по време на многобрйните парти-вечери в клуба се срещаха меломани и фенове  от различни поколения, почитатели на музиката от времето, когато не само диското, но и светът беше млад и наивен.

Третият сезон на STUDIO 54 стартира с изцяло обновен интериор. Заведението с капацитет за 250 души съчетава ретро традициите с футуристичния дизайн на съвременното клубно обзавеждане. Предлага стил, неповторима обстановка,  тематични ретро вечери, перфектен саунд и квалитетни питиета. Златните хитове от диско времената и добре продбрана музика от 80-те и 90-те години радват посетителите. Аудиторията е основно от млади по дух и емоциии бургазлии от 21 до 50 и нагоре. Студио етикетът предполага официален или спортно-елегантен стил в облеклото на гостите. Фейс-контролът стриктно спазва  изискванията за възраст и дрескод.

STUDIO 54 ще работи всяка вечер от 22:00 часа и ще предлага настроение и мигове на удоволствия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |