В новините
 
18.11.2008 17:47   Новината е видяна 4620 пъти
МДААР организира Национална конференция за представяне на два свои проекта

Днес, 18 ноември 2008 г., в зала “Александър” на Гранд хотел “Радисън САС” (пл. Народно събрание) министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще открие Национална конференция по проектите на Министерство на държавната администрация и административната реформа “Създаване на модерна и унифицирана визия на българската държавна администрация в контекста на членството на страната в Европейския съюз” и “Разработване на среда, осигуряваща електронни заплащания в процеса на предоставяне на административни услуги по електронен път”.
 
Целта на първия проект е да се стандартизира и модернизизра визуалното и публичното представяне на администрацията на Република България. Целта на втория е да осигури техническата връзка и ефективна комуникация между различните институции на държавно и общинско ниво и банките в страната.       
Двата проекта се осъществяват с финансовата подкрепа на Оперативната програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. В програмата е предвидена пресконференция за представителите на медиите, както и дискусия по практическото приложение на проектите.

Източник: Министерство на държавната администрация и административната реформа





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |