В новините
 
20.11.2008 19:30   Новината е видяна 8772 пъти
White House - Единственият бял клуб в страната отваря врати в Бургас

Елитен и изискан, стилен и претенциозен клуб White House заявява категорично присъствието си в списъка от задължителни за посещение дестинации в Бургас. 
Залага на уникалност в обзавеждането и осветлението,  ефектна визия, качество на звука, модерна led технология. Вече се знае, че клубните парчета,  ретро ремиксите и най-модерните хитове за сезона ще са част от музиката в белия клуб.

White House ще направи Бургас по-модерен и по-стилен и ще постави концепцията за забавления на една различна основа.  Амбициозният мениджърски екип обещава на меломаните истински „бели”нощи с много емоции. Намира се в центъра на Бургас, под търговски комплекс „Пиргос стил”.  

Откриването на единствения засега бял клуб в България  ще бъде на 21 ноември /петък / от 22 часа. Над 200 са вече раздадените покани за събитието, като всеки поканен има пълното основание да се чувства привилегирован. Интересът към най-новото елитно бургаско заведение е огромен.
За откриването се очакват знакови фигури от шоубизнеса,  икономиката и политиката в София и страната. Всички,  които ще станат част от емоцията на клуб White House на 21 ноември трябва да бъдат облечени в бяло или черно. Бляскава изненада подготвят организаторите за самото парти. 

В деня на откриването и след това ще са в сила строги ограничения за влизане в клуба, където фейс контролът ще допуска посетители само над 21 години.  
Белият дом ще е отворен всеки ден от 20:00 часа като бар и по-късно ще работи като клуб дискотека.
Клуб “White House” ще бъде „бяла привилегия” за избрани – гарантират домакините.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |