В новините
 
03.12.2008 22:50   Новината е видяна 4199 пъти
Романтика и суинг в "Няма" от Миленита

„НЯМА” е името на новия сингъл на Миленита, които ще се появи в музикалния ефир до броени дни. След две години творческо мълчание, изпълнителката на безспорния хит от 2003-а година “Моногамни”, отправя ново предизвикателство към меломаните. Сингълът „НЯМА” е в стил Vintage Nostalgia и като звучене и настроение препраща към 60-те години на миналия век, среднощните суингове и късното варненско лято. Автор на текста и музиката е Миленита, а в аранжимента участва и известният джаз музикант Веселин Веселинов – Еко.
В момента текат снимките на видеоклипа към песента, които ще бъде готов в началото на новата година.

„НЯМА” е най-нежното послание към всички, които се чувстват „Създадени един за друг”, които са над „сивите мисли” и „сивите хора”. Към онези, който се „обичат в други цветове”.

„НЯМА” е петият сингъл на Миленита. През 2006 г. тя издава дебютния си албум „Do It Again”. Междувременно парчетата „Fate”, “Away” и “Innocent”, от албума, са включени в саундтрака към филма „Мила от Марс”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |