В новините
 
12.12.2008 18:03   Новината е видяна 5748 пъти
Правят “Стефан Стамболов” платена

Новите паркоместа, които се обособиха след реконструкцията на булевард “Стефан Стамолов”, ще бъдат платени, реши вчера комисията по общинска собственост по  предложение на управителя на “Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов. 120  места от двете страни на улицата вече са готови,  те  ще могат да бъдат ползвани от водачите на автомобили срещу един лев на час. От едната страна на улицата колите ще паркират под 90  градуса, а от другата успоредно.

В същото време новите обособени паркоместа до Професионалната гимназия по туризъм ще останат безплатни след разширението на булеварда, от общината там оформираха около 40 свободни места.

Платената зона ще  започва от кафе “Калина” и продължава до улица “Левски”. В бъдеще улицата ще влезе в новата синя зона, която се подготвя с наредбата за паркиране.
Живеещите в блоковете по улицата ще получат пропуск за паркиране само на един автомобил, 20 % от всички  коли по улицата  били на собственици на жилища според справката, каза Живко Иванов.

Източник: в. Фактор





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |