В новините
 
19.12.2008 05:41   Новината е видяна 5920 пъти
Димитър Николов с награда за успешно управление
Гражданско сдружение „Видовден” връчи годишната си награда „Видко”. Един от тримата отличени за работата си градоначалници е кметът на Бургас Димитър Николов.

„Тази година чрез Агенция ЕСТАТ проведохме в различни градове проучвания, свързани с удовлетвореността на хората от местната власт. Решихме, че онези кметове, които са получили най-висока оценка от своите съграждани, следва да бъдат поощрени”, обясни Анжелика Цокова от „Видовден”. Допитването в Бургас бе направено между 12 и 15 юли. Оценка за работата на местната власт дадоха 509 лица на 18 и повече години.

Димитър Николов нямаше възможност да присъства лично на церемонията по награждаването, която се проведе в София. От негово име отличието получи зам.-кметът Ивелина Василева. Другите двама най-харесвани от съгражданите си кметове са Златко Живков /Монтана/ и Петър Паунов /Кюстендил/.

От „Видовден” бяха приготвили бонбони с пожелания за следващата година. Ивелина Василева изтегли за кмета Николов късметче, на което пише: „Силата е с теб”. 
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |