В новините
 
03.01.2009 19:11   Новината е видяна 6231 пъти
Грандиозно новогодишно парти в хотел Dedeman Princess Sofia с Миро и Анелия

На 31.12.2008 новогодишната нощ в хотел Dedeman Princess Sofia изненада гостите си с уникална програма с участието на Миро и Анелия. 


   По време на Новогодишното звездно шоу, организирано от една от най-креативните рекламни агенции “A TEAM”, Миро провокира фенките си, като направи дует с две от тях. Те се справиха блестящо и получиха заслужен подарък - последния албум на певеца с персонално пожелание и автограф. 


   Миро направи едно наистина грандиозно парти заедно с балета си. Междувременно трябваше да се включи с няколко свои изпълнения и в Новогишния концерт на площад  Батенберг. След като се върна в Dedeman Princess, Миро продължи шоуто, този път заедно с Анелия. Тя пък стана орисница на млада двойка, която се сгоди в новогодишната вечер. 


    Празничното меню на хотел Dedeman Princess Sofia можеше да задоволи и най-претенциозните гости. Кулинарната фиеста включваше букет от авторски салати, морски дарове, френски сирена и неустоими сладки изкушения . Основното ястие - „Дует от телешки медальон и филета от печена пуйка с конфи от картофи, сос от мащерка и глазирани кестени” впечатли най-изисканите гурме вкусове на празнуващите. 


     Голямо вълнение сред гостите предизвика новогодишната томбола, организирана от Dedeman Princess Sofia. Късметлиите спечелиха едноседмични екскурзии в Анталия, Кападокия, Бодрум и Истамбул. Те ще бъдат настанени в хотели от веригата Dedeman Princess. На някои щастливци се падна яхтен уикенд, осигурен от „Венид яхт” и „Марина Диневи”. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |