В новините
 
08.01.2009 18:55   Новината е видяна 4404 пъти
Теодор Салпаров: Заплатите на волейболистите в Русия са няколко нива над европейските

Гост във „Вечерното шоу на Азис” на 9 януари, петък, ще бъде един от най-добрите защитници в Световната волейболна лига, емоционалното либеро на националния отбор на България и шампиона ЦСКА – Теодор Салпаров. Няколко дни след като се подложи на операция на менискуса, леко накуцващ, но с безупречна усмивка, Салпаров не пропусна да покаже на Василка техники с топката.

На снимките на предаването чаровният волейболист увери феновете си, че след месец се връща отново в залата. Салпаров обясни на Катето и Васко каква е ролята на либерото в отбора и защо всеки път е с различни фланелки

„Когато се паля и горя в играта, показвам максимума от възможностите си, а когато съм по сдържан - правя фалове”, сподели Теди Салпаров, затова и винаги се старае да е емоционален в мача и да потупва колегите си. Той разказа, че вече няма да играе с обеци, тъй като ги е махнал преди две седмици, за да не разсейва колегите си по време на тренировки. „Като ме видят, че си търся обеците в залата, всички вкупом се втурват да ми помагат и започва една суматоха, едно удряне по главите”, смее се защитникът на ЦСКА. В предаването на 9 януари Салпаров говори за приятелските си отношения с Матей Казийски и за странния навик на волейболистите да се потупват по дупетата след отбелязана точка. „Щом не се дърпа, като го поплясквам, значи му харесва”, шегува се талантливият волейболист за своя съотборник. Матей и Теди делят заедно една стая в Русия, докато играят в „Динамо” (Москва), затова и на мачове на националния са толкова експресивни един към друг.

„Три години бях в Русия, това е най-платената държава, където волейболистите получават много големи заплати, две-три нива над всички европейски държави”, обясни най-дборото либеро у нас, като допълни, че двамата с Казийски там са получавали по 15-20 хиляди лева на месец.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |