В новините
 
10.01.2009 00:09   Новината е видяна 3810 пъти
Офицалната бета версия на Windows 7 ще бъде достъпна за потребителите днес

Бета версията на операционната система ще може да бъде изтеглена за тестване от страницата на Майкрософт: http://www.microsoft.com/windows7 днес в края на деня
9 януари 2009 г., София. Главният изпълнителен директор на Майкрософт обяви официално пускането на бета версията на Windows 7 и най-новата версия на Windows Live по време на специализираното международно изложение Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас.
 

“Изключително съм развълнуван да съобщя, че бета версията на операционната система Windows 7 вече е готова. Тя ще предложи на потребителите много по-опростена функционалност, по-голяма бързина и надеждност. Windows 7 и Windows Live, като технологии насочени към крайните потребители, ще направят общуването и споделянето на информация много по-лесно, откогато и да било”, каза Стив Балмър, главен изпълнителен директор на Майкрософт. 


Потребителите, които желаят да тестват бета версията на Windows 7 може да я изтеглят от страницата на Майкрософт: http://www.microsoft.com/windows7 днес в края на деня.


Новата функционалност и подобренията в Windows 7 са базирани на изсикванията и нуждите на потребителите. Windows 7:  


Работи по начин, по който потребителите искат: При разработването на Windows 7, компанията е подобрила най-важните за потребителите характеристики – бързина на работа на операционната система, надеждност, сигурност и съвместимост с приложения. Сред подобренията е и оптимизиране работата на батерията на мобилните компютри и увеличаване на издръжливостта й.
 

Извършва ежедневните задачи по-бързо и по-лесно: Подобрения и интуитивен дизайн на Windows 7 опростява и улеснява значително ежедневната работа с компютър. Осигурен е незабавен достъп до най-често използваните приложения и файлове, чрез опциите Jumplists, Previews и новия Taskbar. При наличието на повече от един компютър в дома новата функционалност Home Group дава възможност на потребителите да свържат няколко персонални компютъра в мрежа и по този начин да споделят документи, снимки, музика и видео файлове. Функционалността Device Stage прави свързването и работата с устройства по-лесна от всякога благодарение на единен интерфейс за управлението им (мобилни телефони, камери, принтери и други) и изпълняване на общи задачи. Новата multitouch технология на Windows 7 ще позволи на хората със сензорни монитори да работят много по-ефективно и по-интуитивно чрез докосване на екрана.
 

Предлага по-добри възможности за забавление: Функционалността Play-to на Windows 7 дава възможност за много по-лесно споделяне на музика, видео и снимки между устройствата включени в домашната мрежа. Windows Media Player и Windows Media Center в Windows 7 поддържат повече и разнообразни формати и позволяват синхронизирането им с голям брой устройства. Подобреният потребителски интерфейс на Windows Media Center, наличен в някои от версиите на Windows 7, улеснява записването на ТВ съдържание.
 

По време на специализираното изложение CES 2009 Стив Балмър обяви и пускането на най-новата весрия на Windows Live – безплатен  набор от услуги насочени към крайните потребители за комуникация и споделяне на файлове. Новата и подобрена версия на Windows Live включва услуги като Windows Live Messenger (Избор на редактора на PCMag.com за 2008), Windows Live Mail, Windows Live Photo Gallery и други. Windows Live e създаден да работи безпроблемно с над 50 от най-използваните услуги предлагани в интернет.

Заедно с Internet Explorer 8 Beta, Windows Live улеснява многократно потребителите при работата им в Интернет помагайки им да правят по-добре това, което правят най-често - търсене, споделяне и общуване.

Новата версия на Windows Live може да бъде изтеглена от: http://www.windowslive.com/explore или получена автоматично чрез Microsoft Updates за всички настоящи клиенти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |