В новините
 
25.08.2004 14:54   Новината е видяна 2027 пъти
Дефиле на ретро-автомобили в Несебър
Около 40 участници ще представят ретро- автомобили на крайморската алея в Несебър на "Ретро-парад", организиран от общината в града и Клуба за старинни и класически превозни средства.Парадът ще се проведе на 27.08.2004г./петък/. Преди официалното му откриване ще се състои техническа конференция за участниците ,след което ще бъде направен технически преглед на автомобилите.
До участие ще бъдат допуснати туристически автомобили и мотоциклети-серийно и ограничено производство, направени до 31.12.1972 година. Друго условие към участниците е автомобилите да са в добро техническо състояние и външен вид, с оригинална каросерия. Колите трябва да отговорят и на Закона за движение по пътищата. Ретро-автомобилите ще бъдат разделени в няколко класа в зависимост от годината на производство.
Ретро-парадът "Несебър 2004" е с атракционен характер-уточниха от пресцентъра на общината.
Автомобилите ще потеглят от входа на стария Несебър ще преминат през туристически комплекс "Слънчев бряг" и с.Свети Власт и ще се върнат обратно по същия маршрут. Те ще бъдат придружавани от патрулни коли на РПУ Несебър.
Класирането ще се извършва по категории и оригиналност, а награди ще получат класиралите се на първо,второ и трето място във всяка категория. За всички останали участници организаторите са предвидили поощрителни награди.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |