В новините
 
20.01.2009 16:10   Новината е видяна 4785 пъти
Изискана голота и авангардни решения украсяват новото видео на Азис

Красиви лица, еротични тела, изискана голота, скъпи декори, белота... това са само част от кадрите в новото видео на човека с безспорно най-смелите идеи в попфолка - Азис. Водещият на вечерното шоу по ТВ2 отново се впусна в лабиринтите на авангардното изкуство, за да докаже за пореден път, че е номер едно в родния шоубизнес.

За снимките на лентата към парчето „Накарай ме” Азис събра на едно място едни от най-красивите персонажи на българската шоусцена, поставяйки в пълен контраст красотата им, представена на фона на индустриални декори. Или пък залагайки на белия цвят в бекграунда, който символично да се прилива с чистота, извиквайки асоциации за непорочност и свян. За снимките на видеото е построен огромен бял декор – зала с изцяло бели завеси. Главни действащи лица в клипа, който ще се завърти по телевизионните канали в края на януари са – Иванина от „Биг Брадър” 4, Виктор от модна агенция Next one и двама от най-близките приятели на Боби от детство. Песента е написана специално за Боби, човекът, който вдъхновява изпълнителя непоследък. Текстът на „Накарай ме” е на самия Азис, музика -  Мартин Биолчев, режисьор на видеото – Ники Нанков. Дизайнерката Зорница Първанова е отново автор на всички визии в лентата, стилни и подбрани според последните течения в модата. Специално за снимкиите тя изработи огромна черна капела с препратки от 80-те и диаметър един метър, с която красивата брадърка позира. Младата коафьорка Фифи от салон „Фетиш” е отговорна за прическите. Нейно дело е четирикилограмовата платинено руса коса на Иванина.

Гримьорът Кирил Чалъков отново смайва с творческите си решения и нито за миг не се отделя от снимачната площадка, давайки идеи и наставления.

„На снимките Иванина не се чувстваше добре, беше настинала и се наложи да тичаме по аптеките като луди, за да я вдигнем на крака. За малко грипът да я повали, през цялото време беше на специални ампули, които възстановят имунната система.

Съблече се и ето – чудото стана!”,  разкрива подробности за снимачния процес Азис.

„Еротиката в клипа е изключително премерена, всичко е невероятно красиво. Нека хората не остават с впечатлението, че Иванина е наистина толкова гола. Напротив - нищо не се показва от нещата, които биха могли да притеснят някого”, допълва кралят на шоубизнеса у нас.

„Искрено се надявам след премиерата на видеото, България да открие новите си секссимволи в лицето на моите артисти”, разказва въодушевено водещия на „Вечерното шоу на Азис”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |