В новините
 
26.01.2009 17:30   Новината е видяна 4825 пъти
Орисване на Бебе 2009

Две деца очакваха с особено нетърпение пристигането на столичния кмет Бойко Борисов. 5-годишната Мирослава Дапкова – Първото бебе на 2004 г., и 4-годишната Деница Димитрова – Последното бебе на същата година, са орисани от генерала. Те не само знаят името му, но и редовно следят медийните му изяви, познаха го и веднага, когато влезе в залата. Ген. Борисов сподели, че е щастлив, че пожеланията му към тях са се сбъднали – да са здрави, щастливи и... да се хранят добре.

С Тържественото орисване на БЕБЕ 2009 приключи Десетата национална кампания  БЕБЕ НА ГОДИНАТА, организирана от списание „9 месеца”. За юбилея на кампанията екипът на „9 месеца” покани и посрещна главните участници в 10-годишната история на кампанията: лекарските екипи, помогнали за раждането на вече 19 призирани бебета, вече пораснали и съвсем малки бебета, носещи приза БЕБЕ НА ГОДИНАТА, някои от орисниците, приели да отправят благопожеланията на българското общество към бебетата на България.

БЕБЕ 2008 получи благопожеланията на министър Стефан Данаилов, а олимпийската шампионка Румяна Нейкова ориса БЕБЕ 2009.

От началото на кампанията през 2000 г. до края на 2008 г. в страната ни проплакаха 646 630 бебета. За повече от 2 хиляди от тях Новогодишната нощ е двоен празник - 1208 празнуват рожден ден на 31 декември, а 980 имат рожден ден на 1 януари. Между тези деца са и 19 бебета, носещи приза БЕБЕ НА ГОДИНАТА - 14 момичета и 5 момчета.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |