В новините
 
26.01.2009 18:45   Новината е видяна 4548 пъти
Кенов начело на областния щаб на НДСВ

Зам. областният управител Стефан Кенов ще оглави предизборния щаб на НДСВ в Бургас. Кандидатурата му бе приета от местните царисти вчера, но ще трябва да бъде одобрена и от централата в София.

Съставът на щаба бе обявен в присъствието на депутата Ангел Тюркеджиев и главния секретар на НДСВ Илчо Дуганов.
“Ще водим изцяло позитивна кампания, без отрицание, за разлика от други политически сили“, каза Кенов. По време на изборите той и съпартийката му Румяна Денева, която  бе избрана за секретар на жълтия щаб, ще бъдат в отпуска от областна управа, където двамата са заместници на губернатора Любомир Пантелеев.

Според Дуганов НДСВ ще излъчи водача на листата си за евродепутати през март. Жълтите ще предлагат кои имена да бъдат включени в нея по области, а окончателния списък ще бъде утвърден в столицата. Според царистите не трябва да се хаби обществена енергия за избори през два месеца, затова е нужно вотът за европейски и за национален парламент да бъде в един ден, което и ще спести 25 млн. лева за организация.

Изчисленията на НДСВ показват, че ако избирателната активност е ниска, то Народното събрание може да бъде избрано едва с 15-20%. Ангел Тюркеджиев заяви, че в парламента бургаските депутати се шегуват, че спестените пари за провеждане на избори два пъти могат да бъдат пренасочени за изграждането на „детелината“ на пътя Бургас – Созопол.

Източник: в. Фактор





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |