В новините
 
28.01.2009 23:21   Новината е видяна 3878 пъти
Тодор Стойков: Баскетболът е най-интелигетният колективен спорт

На 29 януари, четвъртък, гост в студито на Азис ще бъде звездата на родния баскетбол - Тодор Стойков. Капитанът на българския национален отбор по баскетбол ще отговори на провокативните питания на водещия на вечерното шоу по ТВ2. В предаването ще стане ясно добър ли е Тодор Стойков в тройките и какво означава тройка в баскетбола, правопропорционална ли е височината на мъжа на размера на достойнството му и най-добър баскетболист означава ли и най-платен спортист.

„Ако височината определя размера, то всички баскетболисти са доста надарени”, шеговито заявява капитанът на Лукойл Академик.

На въпроса на Васко дали наистина хонорарът на Стойков за година е 300 000 евро, баскетболистът отговаря: „За съжаление и аз бих се радвал да получавам толкова”

„Мисля, че краят на моята кариера не е много далече, предпочитам хората да ме запомнят с добро”, ще сподели баскетболистът номер едно у нас и ще обяви, че не желае да се занимава с треньорство.

Стойков ще разаже как преди 24 години в родния си град Варна, още невръстно момче, по невнимание отпива сярна киселина с мисълта, че е ябълков сок. Успява да се спаси и в знак на благодарност всяка година на 6 май прави курбан за здраве

„Баскетболът е най-интелигетният колективен спорт”, категоричен е Стойков.

На въпрос от играта „20 лева за 20 секунда” къде забива по-добре в леглото или на игрището, шампионът в баскетбола отговаря, че по време на мачове му е по-трудно с головете.


„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |