В новините
 
31.01.2009 17:01   Новината е видяна 3743 пъти
Въображението на дребните риба в престъпния свят на Бургас страда от недоимък

На 30.01.т.г. служители от Районно управление на МВР - Карнобат са установили извършителя на кражба на дамска чанта, два мобилни телефона и сумата от 120 лв., извършена на 13.01.т.г. - това е : 19 год. Р.П. от Карнобат. Вещите - предмет на престъплението са иззети и върнати на собственичката. Работата по случая продължава.

На 30.01.т.г. служители от Районно управление на МВР - Карнобат са установили извършителя на кражба на куфар, съдържащ вакуум сонда за тестване на боя и лични документи, осъществена на 27/28.01.т.г. от л.а. «Пежо 106», със софийска регистрация, паркиран в Карнобат - това е : 32 год. Е.А., криминално проявен, от Карнобат. Е.А. е задържан за 72 ч. с постановление на Районна прокуратура - Карнобат. Предстои разглеждането на постоянна мярка «задържане под стража». Вещите - обект на престъплението са иззети и предадени на собственика. По случая продължават работа служители от Районно управление на МВР - Карнобат.

За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 27 год. Д.Ю. от с. Соколец, обл. Кърджали - 1,33 промила.

На 27.01.т.г. в Районно управление на МВР - Камено е започнато бързо полицейско производство срещу : 23 годишната Л.А. от с. Кръстина, общ. Камено, за това че на 27.01.т.г. по пътя с. Кръстина - Камено е управлявала л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, без съответното свидетелство за управление на МПС, в едногодишния срок от наказването й по административен ред за същото нарушение, влязло в сила от 26.06.2008 г. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |