В новините
 
02.02.2009 18:24   Новината е видяна 4723 пъти
"Няма" вече има видеоклип

Миленита събра Калифорния и София в новото си видео

Близо месец, след пускането на „Няма”, Миленита е готова с видеото към песента. Клипът е заснет в две държави, от двама оператори, с двама режисьори. Две сюжетни линии представят историята на една любов – въпреки разстоянията. Едната с кадри от Сан Диего и пустинята Борего в Калифорния, втората с кадри от София.

Режисьор на американската част е Захари Карабашлиев, писател, драматург, автор на „18% сиво”, най-четеният български романи за годината, според класацията на книжари и читатели. Оператор е Мат Ийгън, който е снимал клипове на Ринго Стар и на Дейв Стюарт.

Режисьор и оператор на българската част е Жоро Марков – автор на едни от най-добрите български клипове – „Лунен сън” на Мария Илиева, „Away from you”, „Instead” и “Онзи” на Руши Видинлиев.

Ценителите на вдъхновяващите емоции, романтиците и почитателите на качествената българска музика ще имат удоволствието да видят видеоклипа на „Няма” от днес в телевизионния ефир.

Същевременно, в началото на годината, Миленита стана лице на COFFEE -MATE®. Новото видео на най-нежната сметана е заснето със специалното участие на Миленита, а романтичната мелодия на „Няма” е музикалният фон в клипа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |