В новините
 
17.02.2009 12:05   Новината е видяна 4021 пъти
Дискутират разпределянето на парите за инфраструктурни проекти

На 17 февруари, вторник от 10.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще въртят баницата. Новогодишната трапеза още не била вдигната, защото през нощта небето се разтваря и духовете на предците ни може да слезнат и да са гладни.

Та в 10 часа днес ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени най-важните инфраструктурни проблеми на 6 – те южни черноморски общини – Бургас, Царево, Несебър, Созопол, Поморие и Приморско и проектите за тяхното разрешаване.

На срещата ще присъстват министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров, експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, зам. изп. директор на Национална агенция „Пътна инфраструктура” инж. Христо Славчев, депутатите Тодор Батилов, Ангел Тюркеджиев, Несрин Узун и Любен Дилов, областният управител на Бургас Любомир Пантелеев и заместник – областният управител Георги Николчев, кметът на Община Бургас Димитър Николов и кметовете на останалите черноморски общини, местни представители на държавните ведомства ВиК, РИОСВ и Дирекция „Пътно управление” – Бургас. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |