В новините
 
19.02.2009 22:26   Новината е видяна 4046 пъти
Община Бургас се представи със свой щанд в Истанбул

Община Бургас се представи със свой щанд на XIII международно туристическо изложение в Истанбул – „Емит” 2009, което се проведе през миналата седмица. Целта на посещението бе Бургас да стане по-разпознаваем и привлекателен като туристическа дестинация. Направленията, в които градът се представи, бяха културно-познавателен, морски, фестивален, хоби- и екотуризъм.

Пред посетителите бяха презентирани рекламни и туристически материали за Бургас, брошури, туристически справочници с информация за града, каталози с различните направления туризъм, видеоматериали със забележителностите на Бургас и карти с историческите и културни институти на територията на града.

По нетрадиционен начин бе показан орнитоложкият туризъм във влажните зони в Бургас. Розовият пеликан Вая и качулатият пеликан Наско помогнаха за представянето на Бургаските влажни зони. Доказателство за доброто впечатление от представянето бе поканата за участие в изложението в Сирия и почетни плакети от организаторите, които получиха служителите от отдел „Туризъм”.

На престижния форум взеха участие туристически фирми, агенции и институции от цял свят.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |