В новините
 
28.02.2009 23:44   Новината е видяна 4697 пъти
“Черноморец” отново победи преди старта на първенството

Отборът на Красимир Балъков записа нова победа в контролните мачове преди старта на шампионата в „А” група като победи Сливен с 1:0. „Акулите” изковаха успеха си в последната минута на редовното време след като Марин Петров бе точен от бялата точка, за отсъдено нарушение срещу Костадин Дяков.
Пред около 2000 зрители отборите на „Черноморец” и Сливен изиграха един много приятен красив и бърз двубой с положения за гол и пред двете врати.  Иван Стоянов от гостите, пропусна да открие резултата в края на първото полувреме на празна врата, а за бургазлии от чисти позиции не успяха да преодолеят вратаря на гостите Платини, Дуду и Дяков, чийто удар уцели страничната греда. 
Мачът премина в добро темпо като домакините бяха по настойчиви и заслужено се поздравиха с пореден 12-ти успех в контролните мачове. За зрителите имаше греяно вино и кебапчета, а настроението по трибуните се поддържаше както от интересния футболен спектакъл, изнесен от футболистите, така и от приятното и слънчево време в Бургас.
Преди началото на мача, двамата съотборници от дрийм тима на България, спечелил бронзовите медали от Мундиала в САЩ, Красимир Балъков и Йордан Лечков, се прегърнаха и дълго разговаряха на пистата, докато футболистите от двата отбора се готвиха за предстоящата среща.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |