В новините
 
20.03.2009 11:27   Новината е видяна 4082 пъти
Еврофутбол раздава награди на полувремето на мача „Черноморец – Бургас” – „Черно море” Варна

Поредна приятна емоция ще изживеят зрителите, посетили мача от 18-тия кръг на първенството в „А” група на стадион „Лазур”. Преди началото на двубоя между отборите на „Черноморец – Бургас” и „Черно море” Варна, в публиката ще бъдат хвърлени топки от организаторите на играта – Еврофутбол. Тези, които успеят да хванат футболните топки, в почивката между двете полувремена на мача, ще могат да проверят своите футболни умения.
Всеки от шестимата зрители ще може да опита късмета си и да стреля към вратата от централната линия на терена. Ако участникът успее да вкара топката в мрежата по въздух, той ще получи от организаторите премия от 10 000 лева. Ако топката влезе в мрежата по земя, то премията е 500 лева. Всеки участник ще има право на два опита. Ако все пак не успеят в своите футболни умения, участниците ще си тръгнат с футболните топки на Еврофутбол, които остават у тях като сувенири.
На мача в събота, ръководството на „Черноморец – Бургас” ще продължи традицията от първите срещи на отбора, в които всеки зрител ще получи талон за безплатен кетеринг, както и талон за участие в играта познай резултата, като премията е фланелка на „Черноморец” с автограф на Красимир Балъков.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |