В новините
 
23.03.2009 11:29   Новината е видяна 3962 пъти
Александър Стоймирович ще отсъства от терените две седмици

Футболистът на „Черноморец – Бургас” получи неприятна контузия по време на мача с „Черно море” Варна и напусна играта принудително. След обстойния преглед извършен на днешната тренировка се установи, че той е получил разтежение на заден бедрен мускул, което изисква почивка от поне две седмици.

      В понеделник играчът ще премине ядрено магнитен резонанс, за да се установи с точност степента на разтежението и ще се предприеме адекватна терапия по бързото възстановяване на играча. С леки оплаквани е и македонският национал Ванчо Траянов, който чувства болки в адукторите. Той ще бъде прегледан и от лекарите на македонския национален отбор, откъдето получи повиквателна за предстоящите квалификации.

      Всички останали футболисти се чувстват добре и направиха възстановителна тренировка в Балнеохотел Поморие. Мениджърът Красимир Балъков даде два дни почивка на играчите след добрата им игра срещу варненските моряци. Следващата тренировка на „акулите” ще бъде във вторник след обяд. В петък отборът ще върне визитата на „Етър” Велико Търново, където на стадион „Ивайло” ще изиграе контролна среща в паузата на шампионата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |