В новините
 
26.03.2009 19:31   Новината е видяна 9836 пъти
ДЕКЛАРАЦИЯ от Съюза на свободните писатели- гр. Бургас

С дълбоко възмущение узнаваме за декларацията срещу телевизия СКАТ, приета на заседание на Общински съвет- Бургас на 25 март 2009 година.

Общинските съветници, подкрепили тази декларация, са същите онези, които гласуваха за построяването на джамия в комплекс “Меден рудник”- Бургас, трасирайки по този начин пътя на пълзящата ислямизация на България.

В резултат на твърдия отпор, който получиха от гражданското общество в Бургас, огласен най- вече от екрана на телевизия СКАТ, след 3- месечни увъртания и дебати те най- после прегласуваха своето решение, като същевременно успяха да повишат осезателно етническото напрежение в града ни.

Да се стремиш да ислямизираш града си, в който няма мюсюлмани, и да се опитваш от 21- ви век да го върнеш в мрачното и кърваво средновековие на турското робство, осакатявайки историческото му развитие не е нищо повече от едно отявлено предателство.

А да не се покаеш за престъплението си, да не го осъзнаеш, обвинявайки за своето безумие народа си, като се опитваш да убиеш свободното слово в една демократична държава е проява единствено на лицемерие, наглост и липса на всякакъв морал.

Съюзът на свободните писатели- Бургас, остро осъжда декларацията на Общинския съвет- Бургас срещу телевизия СКАТ, защото тя е незаконна, неморална и престъпна по отношение свободата на словото и разкриването на обективната истина. 
 
Председател: Стоян Георгиев
Заместник- председател: Венета Ташева






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |