В новините
 
12.04.2009 22:24   Новината е видяна 4352 пъти
Кой затри Bourgas.com

Политически храненици бастисаха най-желания бургаски домейн ...

Преди няколко седмици си позволихме да дадем мнение за бургаските новинарски сайтове, като отбелязахме, че има само 1 такъв с добро и уникално съдържание и един със съвременна визия. Имената на двата проекта няма да повтаряме, поради човещинка ... и съчувствие.

В един момент установихме, че в колодата липсва Туз Пика, а именно Bourgas.Com - първият "портален сайт" на Бургас. Оказа се, че се подготвя нова версия и вкупом се израдвахме "Най-после!".

И новата версия се появи ... за огромно разочарование на доайените в бургаското интернет пространство.
Появи се във вид, който накара всинца ни вкупом да възкликнем - о Иди си! да се върне предишното, за да запазим мечтите си  ...
Напреки това, което се очакваше, се появи едно изпразнено от съдържание нищо, което може да е както Bourgas.Com, така и Маринка.Нет, или ДоленДъбник.Ком
Тайничко коментирахме по скайп и ISeekYou поредното недоносче, което се пръкна - и накрая Тедов (Теодор Седларски) се престраши да каже колко всъщност Кралят е Гол. Ама дибидюс гол.

Не коментираме визията, защото преди визията идва съдържанието, а целта на порталния сайт е да предоставя информация и да е "виртуален вход към града". Снимки, адреси, информация, допълнени от посетителя са много по-ценни от списъка с убийствата и катастрофите на Цвети (да ни прости) или данните за дневния режим на Митко  (да ни прости) Николов, които са полезни само за индексацията и никой не ги чете, освен някоя от всички Кати, които са Интернет (забелязали ли сте колко много жени в журналистическите среди в Бургас се казват Катя? Кате, sorry, ама сега ни хрумна това и няма нищо общо с теб).

Само 5% от влизанията в bourgas.org са от тези "новини", така че политиците, които са взели да се гаврят с домейна - да махнат оттам простотиите, които някакви хора копират и нанасят и да не си въобразяват, че ще имат полза от проекта в този му вид.

След като Интернет стана място за ЛЖП (лаици, журналисти, политици) едва ли има сила, която да върне Bourgas.com на бургазлии!

====
За сведения на читателя Bourgas.org e прародител на блог-а, с елементи на портал и информационен сайт, предоставя безплатни услуги и ... в никакъв случай не е новинарски., но пък ако ви требе инфо и напишете неща в комбинация с Бургас, Bourgas или Burgas в Google, altavista и т.н., то сте добре дошли.

Припомняме, че мнението на екипа е: или покажи нещо полезно, или покажи нещо предстоящо!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |