В новините
 
21.04.2009 19:48   Новината е видяна 4103 пъти
Криминална хроника по Великден

За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 36 год. В.В. от с. Звездица, обл. Варна - 1,24 промила и 35 год. М.М. от Несебър -1,25 промила.

На 20.04.т.г. около 02.10 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от диспечер на частен СОТ за задържан мъж, проникнал в автомобил, паркиран пред вх. 8 на бл. 20 в к-с «Славейков». Изпратеният на място автопатрул е установил, че задържания е : 34 год. П.С. от Бургас, който чрез срязване на гуменото уплътнение на задното панорамно стъкло е проникнал в л.а. «Рено Еспейс», с бургаска регистрация. П.С. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 04.00 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за регистрирано нарушение на банкомат, разположен в помещение на частна фурна в кв. «Долно Езерово» - пристигналият на място автопатрул е установил, че от помещението се чува шум и излиза дим. Полицаите са забелязали двама мъже, които след като чули шум, прескочили оградата на сградата и се опитали да избягат. Служителите на реда са предприели незабавно заградителни мероприятия, като са задържали : 31 годишните З.И. и П.М., и двамата от Бургас, придвижващи се с л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация. З.И. и П.М. са задържани със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. От извършения оглед е установено, че в помещението на фурната най-вероятно е проникнато, чрез изкъртване на метална решетка и последващо оказване на натиск в областта на заключващия механизъм  на прозорец от PVC дограма. Констатирано е, че в корпуса на банкомата е изрязан отвор с неправилна форма с  размер около 22 см., но кражба не е извършена. За направата на отвора е използван газов оксижен. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 07.20 ч. в Областна дирекция на МВР - Бургас е получено съобщение, че в новостроящ се обект, намиращ се в близост до бензиностанция «Еко» на ул. «Тодор Александров» в кв. «Победа», в безпомощно състояние е открит 68 годишния охранител на обекта. От проведения с пострадалия разговор е констатирано, че в тъмната част на денонощието в гръб са го нападнали две непознати лица, които са го бутнали от плоча на първи етаж в гаражното помещение. Охранителят, с фрактура на 11 гръден прешлен, водеща до парализа на долните крайници, е настанен за лечение в бургаската болница, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 18.00 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 65 годишна бургазлийка, за това че е измамена по класическата схема « катастрофа» с жертва», със сумата от 1 200 лв. и 470 щатски долара. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 

На 21.04.т.г. около 00.15 ч. по пътя Айтос - Бургас, на 1 км. преди разклон за с. Съдиево, възниква пътен инцидент между : л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния В.К. от Сунгурларе и л.а. «Рено», с бургаска регистрация, управляван от 51 годишната Ж.М. от с. Хаджиите, обл. Бургаска. От ПТП е  пострадал пътника от л.а. «Рено» - М.М., 54 годишен от с. Хаджиите / съпруг на водачката/, който със счупено 7-мо ребро, е прегледан в МБАЛ-Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Причини : водачът на л.а. «Фолксваген» се е движил с несъобразена скорост, в резултат на което е загубил контрол над МПС и е навлизъл в лентата за насрещно движение. Водачът на насрещно движещия се л.а. «Рено» се е опитал да избегне сблъскъка, като е предприел маневра «преминаване в насрещната лента», в резултат на което двата автомобила се сблъскват челно в средата на пътя. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |