В новините
 
28.04.2009 12:21   Новината е видяна 4728 пъти
ВЗИМАТ АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ВЪВ ФАМИЛИЯ ТОНИКА

След като журира като Мара Отварачката в пародийната версия на „Мюзик Айдъл” на театралните награди „Максим”, младата, но много талантлива актриса Александра Сърчаджиева пожела да бъде приета като един от изпълнителите в популярната Фамилия Тоника. Това се случи по време на церемонията по връчването на годишните награди на еврейската общност в България „Шофар” в салона на Младежкия театър „Николай Бинев” снощи. Алекс бе водеща заедно с един от основателите на легендарната група – Георги Найденов-Гого. Останалите музиканти участваха като асистенти при връчването на статуетките, а накрая зарадваха присъстващите зрители с букет от най-хубавите си песни, както и няколко композиции от новия си албум „Бургаски вечери”. Атрактивните танцьори от балет „Веда джуниър” допълниха колорита на спектакъла с няколко свои изпълнения на стари еврейски песни, преаранжирани модерно.

Наградите бяха връчени в категориите „За активна доброволческа дейност в полза на еврейската общност в България”, „За утвърждаване на еврейската култура и ценности, за издигане авторитета на ОЕБ Шалом”, „За цялостен принос в развитието на Европейската общност” в България”, „За обществено-политическа и публицистична дейност в името на етническата толерантност в България”. Имаше и два специални приза, като награда на председателя на ОЕБ „Шалом” Максим Бенвенисти и на организационния комитет за сътрудничество „Златен Шофар” с председател Мориц Машиах. Те бяха присъдени на големия актьор Ицхак Финци и министърът на културата проф. Стефан Данаилов. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |