В новините
 
06.05.2009 13:45   Новината е видяна 5409 пъти
Несебър дава 300 000 лв. за още 70 полицаи през летния сезон

Данните са от докладна записка на кмета на Община Несебър Николай Димитров.Тя е включена в проекта за дневен ред за заседанието на Общинския съвет на 8 май. С докладната се иска съветниците да дадат съгласие за сумата, която ще бъде изразходвана за заплащане на командировъчните разходи на 70 допълнителни  полицаи за нормално протичане на летния туристически сезон.

С друга докладна по искане на  директора  на бургаския колеж по туризъм Братой Копринаров съветникът Румен Кулев предлага да бъде отпусната сумата от 10 000 лв  за  закупуване на компютърни конфигурации и технически съоръжения за обогатяване техническата база на колежа.

В проекта за дневен ред са  включени 34 точки, между които и одобряване на схемите за търговия на открито в Несебър и Обзор, актуализиране на бюджета, а също така и приемане на първо четене на Наредба за изграждане и опазване на зелената система на територията на община Несебър, и на второ четене - на Наредбата за реда за придобиване и разпореждане с общинско имущество.

11 от точките са за частични изменения на подробни устройствени планове /ПУП/ за урегулирани поземлени имоти /УПИ/, доминиращо в Слънчев бряг-запад. Но има и такива за Св.Влас, Обзор, Гюльовца и Кошарица.

http://www.nessebarmedia.com




Ключови думи: Несебър, проект, Обзор, туризъм, полицаи, Николай Димитров, туристически сезон, Гюльовца, Кошарица,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |