В новините
 
07.05.2009 11:47   Новината е видяна 4221 пъти
Бойко Василев свири на китара в „Жените”

По повод празника на радиото и телевизията гости в предаването “Жените” на 7 май, четвъртък, ще бъдат: водещият на “Панорама” Бойко Василев, синоптичката Диляна Андонова и Милена Цветанска – директор „Новини” на БНТ.

В поредното издание на дамското токшоу по БНТ Марта Вачкова ще гостува в студиото на “Панорама”, освен това нще бъде водещ на „Времето” и на специална емисия “Новини”.

Маститият журалист и лице на „Панорама” Бойко Василев ще разкаже в “Жените” за разликата между репортерстването и воденето на обзорно политическо предаване. Всилев ще сподели за най-интересните си срещи в професията – с Умберто Еко и с Джордж Буш, за футболните си пристрастия и увлечението по китарата, за телевизията и тайните на успеха.
Утре в “Жените” Диляна Андонова ще предаде на Марта уроци по четене на метеорологична прогноза, а Милена Цветанска ще разкрие как се правят новини и какво означава професията „новинар”.




Ключови думи: телевизията, Жените, Бойко, Диляна Андонова, Милена, Цветанска, Марта Вачкова, професия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |