В новините
 
09.05.2009 11:37   Новината е видяна 5776 пъти
Предстоящо през следващите три дни в Бургас
* Регата „Черноморец” ще бъде открита на 9 май от 11.00 часа. Припомнаме ви, че ако искате да присъствате, трябва да потвърдите при нас най-късно днес, за да подадем имената ви, тъй като Порт Бургас има пропускателен режим.

* На 9 май село Равнец отбелязва своя празник. Гост на тържествата по този повод ще бъде кметът на община Бургас Димитър Николов. Официалната част ще започне в 16.00 часа и ще включва откриване на напълно обновената обходна улица „9 май”, която е изпълнена с нов 3-метров водосток, озеленяване, ново осветление, тротоари. Селото вече има и нови водопроводи под улиците „Черно море”, „Тракия”, „Юрий Гагарин” и „Камчия”. Всичко това е направено с общински средства.

Тези от вас, които не разполагат със собствен превоз, могат да се придвижат до Равнец по следния начин: В 14.00 часа от клуба на ансамбъл „Странджа” на гърба на бл. 57 в к-с „Братя Миладинови” ще тръгне автобус, който ще вози народните изпълнители. Можете да пътувате с тях. Другият вариант е да се обадите на нас, най-късно до края на днешния работен ден, за да измислим някакъв друг превоз.

* На 11 май от 09.00 часа в църквата „Св. Св. Кирил и Методий”

ще започне тържествена служба по повод храмовия й празник.

* На 11 май от 13.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще започне пресконференция за инициативата Нощта на музеите. Директорът на Регионален бургаски музей Цоня Дражева и директорът на общинска дирекция „Култура, маркетинг и връзки с обществеността” Весела Йорданова ще обяснят какви събития ще включва и как ще протече инициативата в Бургас.

Още събития за тези дни >





Ключови думи: Регата, Порт Бургас, Равнец, празник, църква, тържествена служба, храмов празник, Нощта на музеите, Цоня Дражева, Весела Йорданова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |