В новините
 
15.05.2009 13:10   Новината е видяна 5492 пъти
Синята коалиция - Бургас: Юруков е паша без армия

Действията на ДПС и Пламен Юруков по никакъв начин няма да разколебаят десните избиратели. Това са елементарни провокации, които няма да ни попречат да постигнем резултатите, които хората очакват от нас. Това обявиха на пресконференция представителите на предизборния щаб на „Синята коалиция” в Бургас. Те съобщиха, че регистрацията на коалицията в ЦИКЕП за изборите за Европейски парламент вече е факт.

„Юруков е паша без армия. Ако има политически затвор, той е първият, който трябва да влезе там, заради поразиите, които направи. Не очаквам към него да се присъединят членове на СДС-Бургас”, категоричен бе съпредседателят на предизборния щаб Костадин Марков. На предстоящите евроизбори Юруков ще вземе не повече от 26 гласа, прогнозира Марков.
„Големият проблем е не дали ще има СДС-2. Големият проблем е, че цяла една съдебна система отказва да се произнесе по определен казус и по този начин заема политическа позиция. В СГС (Софийски градски съд) останаха само две съдийки, които не са си направили отвод по делото за регистрацията на синия лидер Мартин Димитров – едната е бременна, другата – със счупен крак”. Така Марков коментира абсурда в съдебната система, която показва явна зависимост от управляващите. Той очаква, че казусът с регистрацията на СДС с лидер Мартин Димитров ще бъде решена в съда до парламентарните избори.
„Ако това не се случи има други варианти, които се обсъждат с нашите партньори ”, поясни Костадин Марков и допълни, че е възможно да се стигне до нов десен проект.
„За разлика от други формации, „Синята коалиция” не е механичен сбор от партии, всички те имат ясни идеи и реално постигнат консенсус за бъдещи политики, които ще бъдат приложе на практика”, заяви Таня Рускова- общински председател на ДСБ. 
Предизборната кампания на „Синята коалиция” в Бургас ще бъде официално открита на 19 май. За нея пристига цялото синьо „войнство”, начело с лидерите на СДС и ДСБ Мартин Димитров и Иван Костов, както и първите трима в евролистата- Надежда Михайлова, Светослав Малинов и Петя Ставрева.




Ключови думи: СДС, ДПС, Пламен, Юруков, избиратели, избори, резултати, предизборен щаб, Синя коалиция, ЦИК, РИК, ОИК, ЦИКЕП, Европейски парламент, политика, затвор, Надежда Михайлова, Светослав Малинов, Петя Ставрева,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |