В новините
 
16.05.2009 15:07   Новината е видяна 5865 пъти
Шампанското на киноизкуството празнува заедно със звездите, продуцентите и ВИП-овете във всички горещи точки в Кан

Все повече разгорещявайки своята вековна любовна връзка с международната филмова индустрия, Moët & Chandon, шампанското на киноизкуството, излезе с изумителна програма за ексклузивни соарета, партита и партньорства по време на 62-ия годишен Филмов фестивал в Кан, включително на своя частен плаж “Moët Cannes 2009”. 


С отлична позиция на иконичната улица Croisette, “Moët Cannes 2009” e престижно място, което приема само поканени и ще стане домакин на редица събирания, партита и празненства между 13 и 24 май. Moët ще покани знаменитости от А-списъка и филмови продуценти, за да положат автографа си върху 15-литрови бутилки (наричани „Навуходоносор”) с благотворителна цел, което се е превърнало в легендарна кино-традиция, започнала преди десетилетия по време на иконични филмови фестивали и награди по цял свят. 


В допълнителен жест към киното и други важни каузи, Moët & Chandon отново се поднася като официалното шампанско на годишното събитие Киното срещу СПИН, в полза на amfAR (Фондация за изследване на СПИН). Тазгодишното събитие е оглавявано от Шарън Стоун, Харви Вайнщайн, със специален гост-говорител – бившият Президент Бил Клинтън. 


Най-обичаното шампанско в света ще засияе и зад кулисите и в студиото на Канал+ (френския примиум телевизионен канал), ще се поднася на ексклузивни ВИП събития и в иконични нощни клубове на Кан като Jimmy’s и много други „горещи” точки. За текущата програма на участията на Moët в Кан, посетете www.moet.com и кликнете на “What’s New”.


„Поколения от легандарни актьори, актриси, продуценти и режисьори са празнували своите достижения с Moët & Chandon и ние сме възхитени от възможността да подкрепим тазгодишните кино-шедьоври в Кан!”, заяви Фредерик Куменал, Президент и СЕО на Moët & Chandon. „Присъствието на Moët в Кан е още един пример за историческата връзка на Избата с киното, продължаваща вече почти век”. 


Отразявайки превъзходството на Избата, “Moët Cannes 2009” се случва както на прекрасен плаж, така и в изискани ресторанти и на ексклузивни мяста, в шикозни ВИП зони, във високо технологично студио за интервюта...


Moët & Chandon празнува магията на международното кино и вече две десетилетия е официалното шампанско на Златния глобус, дългогодишен парнтьор е на Американския филмов фестивал в Довил и на Филмовия фестивал Сан Себастиан в Испания. Също така, за пръв път тази година беше излъчено като ексклузивното шампанско на Оскар-ите 2009. През месец март 2009, Moët избра Скарлет Йохансон като първото холивудско лице на шампанското, която ще стане домакин и на поредица тематични, свързани с киното партита по света. 


ЗА MOËT & CHANDON

Признато със своето качество и престиж, Moët & Chandon е шампанското на киноизкуството и референция за приказни празненства по света. Основана през 1743 година, Избата продължава своето наследство от празненства и своята мисия да споделя магията по света чрез силната си обвързаност с киноизкуството. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |