В новините
 
21.05.2009 22:11   Новината е видяна 4270 пъти
Много разкрити престъпления

На 20.05.т.г. в Районно управление на МВР - Айтос е образувано бързо  полицейско производство срещу : 19 годишния М.А. от Нова Загора, обл. Сливен, за това че за времето от 09.00 ч. до 11.30 ч. на същата дата на открит пазар в Айтос, намиращ се в западната част на града, е продавал акцизни стоки - 28 стека /280 кутии/ цигари от различни марки без бандерол, когато такъв се изисква по закон.

      На 19.05.т.г. в Районно управление на МВР - Малко Търново е получено съобщение от Държавно горско стопанство - Малко Търново, за това че от владението им е  извършена кражба на 10 кубика немаркирани дърва, добити в местността «Бункера». От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на кражбата на дървата - това е : 39 год. С.И. от Малко Търново. Констатирано е, че дървата са пренесени и складирани зад жилищния блок, обитаван от С.И. Работата по случая продължава.

      На 19.05.т.г. служители от Районно управление на МВР - Камено са съставили акт за установяване на административно нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство спрямо 37 годишния Р.Д. от с. Кръстина, за това че под въздействието на алкохол е употребил нецензурни думи и фрази по адрес на кмета на с. Кръстина, като хулиганските действия са осъществени на публично място, с което Р.Д. е нарушил обществения ред и е изразил явно неуважение към обществото. В резултат на съдебното заседание на състав на Бургаския Районен съд е взето решение на Р.Д. да се наложи административно наказание «глоба» в размер на 100 лв.

      На 20.05.т.г. около 22.15 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за инцидент в района на бл. 113 вх. А в к-с «Лазур», при който е стреляно с газово оръжие. Констатирано е, че на улицата пред блока 26 годишен бургазлия, докато е демонтирал две срязани гуми на паркиран л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, собственост на негов приятел, е чул стъпки зад гърба си и обръщайки е видял непознат мъж с насочен към него пистолет. Същият е произвел два изстрела срещу бургазлията, който успял да се отдалечи на безопасно разстояние и видял как стрелеца срязал наново току - що отремонтираната предна дясна гума на паркирания «Опел», след което побягнал в посока бл. 113. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на хулиганското деяние - това е : 27 годишния К.Г. от Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 20.05.т.г. около 04.30 ч. в Районно управление на МВР - Средец е получено съобщение за горящ лек автомобил «Опел кадет», с бургаска регистрация, собственост на 66 годишен бургазлия. Установено е, че е пожарът е възникнал на кръстовището : с. Дебелт - Средец - Бургас, а автомобила е бил противозаконно отнет от Бургас. От инцидента автомобила е изгорял напълно. В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието : това са - 25 год. Н.Т. от Русе и 31 год. М.К. от Бургас. Мъжете са задържани за срок от 24 часа в Районно управление на МВР - Средец. По случая е образувано досъдебно производство.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |