В новините
 
21.05.2009 16:37   Новината е видяна 4374 пъти
Гонзалес влиза в групата на „Черноморец –Бургас” за мача в Перник

 Жълтата карта на венецуелския национал пристигна от Кипър и в петък той ще бъде картотекиран в БФС като играч на „акулите”. „Дори да не вземе участие в мача, той ще почувства атмосферата на българското първенство” – каза пред журналисти мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков.

      Двама от футболистите са с проблеми и участието им в мача с „Миньор” е под въпрос обяви наставникът. Николай Николов има мускулна травма и през седмицата тренира на облекчен режим, като до последно не се знае дали ще бъде възстановен до събота. Подобно е и състоянието на Александър Стоимирович, за който обаче шансовете да играе са значително по-малки. Цветомир Цонков е претърпял успешна операция от херния, така че за сърцатия полузащитник сезонът приключи. Той има и наказание да не участва в два мача от първенството и ръководството реши да използва времето за по-пълноценното му възстановяване след хирургическата намеса.

      Относно съперника на „акулите” в предстоящия мач Балъков заяви, че това е отбор, който играе организирано и срещу него мача ще е доста труден. „Миньор” според статистиката не бележи много голове, но и не допуска в своята врата. При всички положения и в този двубой „Черноморец” ще преследва своята цел – класиране на шесто място в групата, което минава и през спечелване на точки в Перник – допълни мениджърът.

      През другата седмица Красимир Балъков обеща на журналистите интересна информация относно предстоящите подготвителни лагери на отбора и съперниците, с които ще се играят контролни срещи.

      На въпрос какво е положението с дошлия на проби португалски полузащитник Нилтон, Балъков отговори, че тепърва ще се анализира представянето му през пробния период и до края на първенството ще се вземе решение дали да му бъде предложен договор.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |