В новините
 
22.05.2009 06:00   Новината е видяна 3978 пъти
КНСБ благодари на Йордан Христосков

Във връзка с решението на Народното събрание за избор на нов управител на Националния осигурителен институт, ръководството на КНСБ публично изразява своята гореща признателност към досегашния управител г-н Йордан Христосков - за отговорното и ползотворно сътрудничество с Конфедерацията.

     КНСБ оценява високия професионализъм на г-н Христосков, неговата убедена привързаност към принципите и ценностите на солидарните общества, благодарение на което институцията безпрепятствено премина през множество трудни нормативни изменения и нови  ангажименти.

     Вярваме, че и в бъдещата своя дейност г-н Христосков ще бъде полезен на родната осигурителна теория и практика.  Ръководството на КНСБ му желае от сърце нови професионални постижения и в бъдеще ще разчита на сътрудничество с експерта Христосков, в името на една модерна, качествена и жизнеспособна осигурителна защита за българските граждани.

     КНСБ отправя своите поздравления и към новоизбраното ръководство на Националния осигурителен институт, пожелава  успешен мандат и очаква да се запазят и доразвиват установените отношения на професионално сътрудничество и взаимопомощ между синдиката и институцията. Експертите на синдиката, както и до сега, с готовност ще оказват конструктивна подкрепа за напредъка на националната солидарна осигурителна система





Ключови думи: НОИ, КНСБ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |