В новините
 
27.05.2009 07:06   Новината е видяна 3537 пъти
Deep Zone представят ново парче на наградите на БГ Радио

Лятото дойде” се нарича бъдещият летен хит от Deep Zone, песента прави впечатление с горещо настроение, хитов денс бийт и секси акордеонен семпъл.  Премиерата на новия сингъл на Deep Zone ще бъде тази неделя (31 май), на живо на наградите на БГ Радио. Церемонията ще се състои в Зала 1 на НДК и ще бъде предавана пряко по БТВ, Сити ТВ и БГ Радио.

Специално на своето шоу по време на наградите, Deep Zone ще представят предпремиерно чисто новия си сингъл, озаглавен “Лятото дойде”. Както става ясно от заглавието, песента е изцяло посветена на горещия сезон със жизнерадостното си настроение на път към морето. Интересното е, че музикантите са написали и записали песента изцяло в буса си, вдъхновени от пътуването по време на настоящето си национално турне, което ще продължи до края на юни и включва 80 концерта в цялата страна.

Музиката и аранжимента на “Лятото дойде” са на Deep Zone, а текстът е дело на все Гери Турийска. През годините Deep Zone написаха едни от най-горещите български денс парчета за морските партита, а новият им сингъл обещава също да бъде изключително успешен. 

Освен с хитовия си денс саунд и страхотно настроение, впечатление в “Лятото дойде” прави присъствието на секси акордеонен семпъл, който е сред най-актуалните в момента.

В момента Deep Zone са в средата на своето пето национално турне, което включва над 80 концерта в 40 български града. В паузите между лайвовете си, най-успешния денс проект у нас стартира и снимките към парчето “Лятото дойде”. За първия ден, специално за видеото, в центъра на София беше докаран около 1 тон пясък, който има за цел да пресъздаде лятното настроение на песента. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а продуцент е агенцията която отговаря за всички участия и концертни изяви на Deep Zone – Liqueur Management.

Не пропускайте да чуете първи новия хит на Deep Zone – “Лятото дойде”, тази неделя (31 май) на живо на наградите на БГ Радио.




Ключови думи: Лято, хит, Deep Zone, песен,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |