В новините
 
02.06.2009 12:28   Новината е видяна 6805 пъти
ING открива нов централен офис в София

Новата сграда е с разширен капацитет, който отговаря на разрастналите се операции на Групата в България

ING ще посрещне 15-тата годишнина от старта на операциите си в България в нов централен офис в София. От средата на месец юни 2009 г. централните офиси на ING Животозастраховане, ING Пенсионно осигуряване и ING Банк в София се преместват на новия си адрес на Бул. "България" №49Б, София 1404. Телефоните и факсовите номера на трите компании на ING в новия офис в София ще останат непроменени, в това число безплатният от цялата страна телефон 0800 11 464.    

По-големият капацитет на новата сграда отговаря на разрасналите се операции на Групата в България. Успоредно с това трите компании на ING ще се възползват в работата си от новите технологични и инфраструктурни решения на новия офис.

ING Group е глобална финансова институция от холандски произход, предлагаща банкиране, управление на активи, животозастраховане и пенсионно осигуряване на повече от 85 милиона клиенти в 50 страни по света. В България ING обслужва над 800 корпоративни и 310 хиляди индивидуални клиенти чрез ING Банк, ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане. 





Ключови думи: ING, Животозастраховане.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |