В новините
 
15.06.2009 12:18   Новината е видяна 5397 пъти
Слънчев бряг отбеляза половин век

За един ден в събота изпълнителната директорка на акционерното дружество Малина Стратиева преряза лентата на нова детска площадка в курорта, на супермодерна система за отпадъци и на паркинг с фотоволтаична система.

Шестте съоръжения за отпадъци са изцяло автоматизирани, като всяко едно от тях е с капацитет 35 контейнера, обясни Стратиева. Това са първите подобни съоръжения в България.

За да направи комплекса по-привлекателен и удобен за туристите, ръководството е инвестирало и в супермодерен паркинг, който се захранва от слънчевите лъчи.  

”От 5 хотела през 1959-а година, в момента в „Слънчев бряг” има 141 хотела със 71 000 легла. Курортът се превърна в модерен съвременен комплекс, който отговаря на международните стандарти и е предпочитано място за почивка не само от чужденците, но и от много българи”, сподели Малина Стратиева.    

Празникът по случай юбилея на комплекса завърши с изискан коктейл в „Хелена Ризорт” и шоу с участието на Акага, Виктор Калев, Орлин Горанов, Васил Найденов, Тони Димитрова, Квартет „Интро”, Глория и Миро. В кулминацията на вечерта се превърна бляскаво огнено шоу.
Автор: Фактор





Ключови думи: юбилей, Слънчев бряг,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |