В новините
 
16.06.2009 12:49   Новината е видяна 5478 пъти
ЛИСТОВКА СЪС СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Специално разработена информационна брошура и стикери за автомобил с посланието „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!” бяха разпространени от екипи на GLOBUL по най-натоварените кръстовища и паркинги в София, Пловдив, Варна и Бургас. 


     Акцията, която ще продължи до 22 юни, се провежда за трета поредна година и е част  от съвместната кампания за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!” на GLOBUL и GERMANOS.


     Официалният старт на кампанията за тази година беше даден на 10 юни пред храм-паметника „Александър Невски”, където посланикът на инициативата Владимир Арабаджиев и специалният гост Крум Дончев направиха символична обиколка с  автобусите на Столичния автотранспорт, за да припомнят, че пътят не е писта и всеки трябва да има отговорно поведение при шофиране.


     Тази година фокусът на инициативата е насочен и към шофьорите на обществения транспорт, затова hands-free устройства получиха всички шофьори на автобуси, чиито маршрут включва Бизнес парк „София” в кв. „Младост” 4, където са централните офиси на GLOBUL и GERMANOS.
 
 


GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2009 г. GLOBUL има близо 4,1 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,96% от населението на България и на 98,92% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 75,7% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2 000 специалисти. Към края на март 2009 г. абонатите на COSMOTE Group са 20.7 милиона в страните от Югоизточна Европа.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |