В новините
 
18.06.2009 18:39   Новината е видяна 5274 пъти
Бургас посреща шестия полуфинален кръг от Каменица ФЕНкупа’09

Бургас посреща шестия полуфинален кръг от Каменица ФЕНкупа’09 
Демонстрационен мач среща представители на община Бургас и община Несебър
На 20 и 21 юни в Бургас ще се проведе шестият полуфинален зонален кръг от Каменица ФЕНкупа’09. В оспорваната надпревара за признанието „Регионален победител” ще се включат 64 отбора. 

Официалното откриване на полуфиналния кръг от турнира ще се състои в 12,00 ч.в съботния ден 20 юни, на стадион „Черноморец”. Да пожелаят късмет на участниците са поканени кметът на Бургас Димитър Николов, приятели на шампионата и видни ветерани на спорта, които ще получат специална награда от организаторите на шампионата Каменица АД. Сред тях са олимпийския шампион по бокс от 1972 г. Георги Костадинов, и двукратния световен вицешампион по борба Иван Гинов. 

След официалното откриване ще започне и демонстрационен мач между представители на община Несебър и община Бургас. Срещата ще е опит за реванш от страна на Бургас, след като миналата година тимът им загуби с 2:1 от общинарите от Несебър. 

Освен атрактивната игра на отборите, стигнали до полуфиналите, много забавление, емоции и награди очакват и публиката на Каменица ФЕНкупа’09. Те ще се забавляват с любимите игри „21” както и за поредна година всеки желаещ ще има шанса да спечели 365 литра бира, ако докаже, че е с най-точния мерник в играта” „Точен шут”.

Организаторите от Каменица АД са предвидили и много награди. Освен на отборите победители в полуфиналните срещи, те ще връчат награди и в категориите „Най-добър вратар”, „Най-атрактивен играч” и „Най-спортсменски отбор”. 

За пръв път тази година Каменица ФЕНкупа’09 се провежда във всички областни градове на страната. Допълнителните градове, в които шампионатът гостува, са Кюстендил, Враца, Видин, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Перник, Ловеч, Пазарджик, Кърджали, Добрич, Сливен, Ямбол и Велико Търново. 

Полуфиналните зонални кръгове от шампионата ще се проведат в 11 областни града и продължават до края на месец юли. След приключването им ще бъдат излъчени 12 отбора – 11-те регионални победители и класиралият се на второ място в София. Те ще се борят за Голямата награда в Каменица ФЕНкупа’09.

По традиция финалът ще се играе през септември в София. Националният победител в Каменица ФЕНкупа’09 ще спечели Голямата награда, която отново ще бъде посещение на мач между някои от най-добрите европейски отбори.




Ключови думи: Бургас, полуфинален, кръг, Каменица, ФЕНкупа, община, шампионат, награда, награди, победители,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |