В новините
 
19.06.2009 06:26   Новината е видяна 4592 пъти
Имаме удоволствието от името на Топлофикация Бургас ЕАД да ви поканим заедно да отбележим професионалния празник – Деня на енергетика.

Имаме удоволствието от името на Топлофикация Бургас ЕАД да ви поканим заедно да отбележим професионалния празник – Деня на енергетика.

     Събитието ще се проведе утре 19.06.2009 година / петък/ от 11.00 часа в административната сграда на Топлофикация в кв. Лозово. За ваше улеснение е осигурен микробус, който ще тръгне в 10.30 часа от спирката на Старата поща в Бургас. Микробусът ще потегли обратно в 12.00 часа.

     Празникът ще бъде повод дружеството да връчи за трети пореден път ежегодната награда на журналист, отразявал най-обективно проблемите и развитието на бургаската топлофикация. Отличеният журналист на случаен принцип ще изтегли имената на трима изрядни клиенти на дружеството, на които ще бъдат опростени изцяло сметките за парно и топла вода.

     Заместник-изпълнителният директор инж. Въльо Дучев ще направи актуален преглед на проблемите и предизвикателствата пред бургаската топлофикация. Ще бъдете запознати със стратегията на дружеството за оцеляване в газовата и финансова криза.

     Инж. Въльо Дучев ще връчи по традиция годишна стипендия на ученик от Механотехникума в Бургас за проявен интерес и задълбочени познания свързани с работата на Топлофикация Бургас.




Ключови думи: Топлофикация, Бургас, бургаска, топлофикация, Въльо, Дучев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |