В новините
 
19.06.2009 06:29   Новината е видяна 4293 пъти
JuraTone от Deep Zone Project с нов солов проект.

След успешното си представяне на Eurovision 2009 с песента   “Chance To Love You” (feat. Lady B), китаристът на Deep Zone Project - JuraTone е готов със своя нов солов проект. За началото на летния сезон той е композирал едно слънчево инструментално парче изсвирено на легендарната му китара Ibanez GB 10 - George Benson модел. Пиесата е със заглавие “Sunny days”, с открояващ се мелодичен вокален лайт мотив изпълнен от младите и талантливи певици от женското трио Shiny Dolls , както и самият JuraTone. Китарната партия се откроява със своята простота и финес и  характерния за изпълнителя стил.

От централата на Ibanez в Япония са пожелали снимки на JuraTone за включването му в следващия каталог на фирмата като изпълнител  с Signature model, още повече че музикантът си е поръчал и юбилейната китара на модела Ibanez GB 10 /30Th Anniversary/която е с много лимитирано производство и се надява с помощта на „Музикален център Икономов” да стане притежател на една от  най-скъпите китари в света. 




Ключови думи: juratone, китара,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |