В новините
 
20.06.2009 18:28   Новината е видяна 9036 пъти
ЛИДЕР възстанови чистотата на няколко километра пясъчна ивица в Бургас

кандидат-депутатите от ПП ЛИДЕР в Бургас, активисти и симпатизанти на партията проведоха акция за почистване на бургаския плаж – отсечката от Евиния плаж към Сарафово.

     Сред събраните от „Лидерите” боклуци имаше фарове на кола, бутилки, хартии, обувки, дрехи и други. Случайни минувачи и плажуващи се включиха спонтанно в акцията и така няколко километра от брега за 4-5 часа бяха почистени. Любимият на бургазлии плаж до Солниците отново се превърна в атрактивно място за морски бани.

     „Плажната ивица е превърната в бунище. Жалко е, че държавата раздаде апетитните места на концесионерите, а всичко останало е на произвола на съдбата. Никой не полага грижи за стопанисването и почистването на свободните плажове.  Ние искаме да компенсираме поне отчасти това. Считаме, че морето и брегът са най-голямото богатство за нашия град и трябва да се стремим да ги пазим чисти и да поддържаме природните дадености, а не да ги унищожаваме, заяви областният координатор на ЛИДЕР и кандидат-депутат Димитър Колев.

     Подобни организирани почиствания на морския бряг бургаската структура на ЛИДЕР провежда за трета поредна година. ЛИДЕР бе една от първите партии в страната, която се обяви и срещу изграждането на петролопровода Бургас - Александропулис, за да се запази чистотата на Бургаския залив и южното Черноморие.
 




Ключови думи: ЛИДЕР, чистота, ивица, Бургас, плаж,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |