В новините
 
23.06.2009 08:47   Новината е видяна 12662 пъти
Инициативен комитет подкрепи мажоритарната кандидатура на Любoмир Пантелеев, Бургас

Инициативен комитет от изтъкнати личности в областта на науката, културата, образованието и бизнеса в подкрепа на мажоритарната кандидатура на Любомир Пантелеев за народен представител от Втори Бургаски избирателен район бе създаден вчера.

В Инициативния комитет се включиха Недялко Йорданов, акад. Никола Съботинов, проф. Иван Маразов, Антон Дончев, проф. Иван Добревски, Нешка Робева, Виолета Гиндева, Тончо Русев, Стоян Попов, проф. Галя Христозова, Валери Еличов, Георги Делчев, д-р Валя Маразова, Валентина Николова, Тодор Пройков, Петко Арнаудов, Иван Иванов, Лиляна Димова, Стефан Бонев, Георги Димитров, Златка и Ирина Ставреви, Иван Захариев, Енчо Рачев, Райна Рачева, кап. Манол Манолов, доц. Иван Ганев, доц. Маруся Любчева, Димитър Шишманов, Коста Папазов, Ненко Токмакчиев, Пеньо Костадинов, Йордан Маринов, Любомир Добрев, Галя Петкова и други.

Недялко Йорданов:

Отзовах се на поканата, защото Любомир Пантелеев се различава от другите кандидати. Любо е бургаско момче, умно и интелегентно. Той не е сменял своята партия, както повечето останали кандидати, с което доказа, че отстоява убежденията си, не се води от конюктурни съображения, не преследва властта, а иска да е полезен на идеята, в която вярва. Не е агресивен, готов е да изслушва опонентите си, като същевременно отстоява позициите си. Това е от голяма значение сега, когато опонентите се държат агресивно и не се изслушват. Любомир Пантелеев е изключително полезен за културата на Бургас. Има много дълбоко отношение към културата и изкуството. Има сериозен опит и като депутат, и като участник във властта.

Антон Дончев:

Един човек на ерудираното слово винаги има място в политиката и му е по- лесно...

Виолета Гиндева:

Отстоявай постигнатото! Хората заслужават!

Тончо Русев:

Духовността е силата на българина. Песента и словото са нашите знаци не само от миналото, те са наше бъдеще. Те търсят подкрепа и я намират при хора като Пантелеев. Той самият е носител на тази духовност и без народност, с разум и постоянство, я отстоява.

Маруся Любчева:

Достойнството носи победа. Достойно е да бъдеш последователен, да отстояваш позиции, независимо от конюнктура, въпреки трудности, защото имаш на кого и за какво да служиш. Не пропускай нито една възможност да бъдеш полезен на Бургас. Успех

Стоян Попов:

Творчеството е част от политиката, това е зарядът на нашето време и на бъдещето. Подкрепете хората на творческия дух, на културата, на духовността.

Проф. Петко Петков:

Заедно с Любомир Пантелеев работехме заедно в една катедра. Той израстна като много добър стопански ръководител и е доказателство, че БСП има добри и подготвени кадри. Аз съм кореняк бургазлия и съм убеден, че от всички мажоритарни кандидати, той е един от най- избираемите.

Няма да ви разочаровам, обеща Любомир Пантелеев, мажоритарен кандидат на Коалиция за България.

Обикновено изборите ни карат да да правим равносметка на изминат път, на постигнати цели, на  свършена работа. Те ни карат да се замисляме дали изборът, направен преди четири  години е бил най-верният. И  въпреки разделителните линии, които ние често поставяме помежду си, изборите ни обединяват около каузи.  Не само в деня на избора, а за един по-дълъг период от време, както е модерно да се казва – в дългосрочен план. Дали тези избори ще бъдат същите като онези преди четири години или ще ги направим по-смислени и с ново съдържание и измерение, зависи от всеки един от нас. Днес за първи път ние  имаме право на още един избор – на мажоритарен глас. Да изберем човека, който отговаря на нашите представи за народен избраник – този, когото познаваме най-добре; този, комуто можем да се доверим; този, който няма да ни предаде утре; този, който е живял с нас и е споделял  всичко случващо се  на това  кътче от прекрасното ни черноморие. Да изберем човека, който и утре ще бъде с нас и няма да забрави  от къде и за какво е тръгнал.  Да изберем човека, който  с интелект, с разум, с ерудиция, с можене е показал, че не робува на  столични пристрастия и не остава в плен на личната изгода и собственото благополучие. Да изберем човека, който действа по убеждение и работи за всички .  Има много мажоритарни кандидати. Но ние имаме само един  фаворит. И той ще бъде нашият глас в 41 Народно събрание.

 





Ключови думи: комитет, културата, подкрепа, Любомир, Пантелеев, народен, Иван, Галя, Георги, Петко, кандидати, Бургас, мажоритарни, мажоритарен, изборите,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |