В новините
 
26.06.2009 08:59   Новината е видяна 3758 пъти
Край Бургас към 20 бона са сменили собственика си без намеса на политици

На 25.06.т.г. около 15.40 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 25 годишен мъж от с. Кортен, общ. Нова Загора, водач на товарен автомобил «Мерцедес», със сливенска регистрация, паркиран в Свети влас, за това че през незаключена врата е проникнато в купето на автомобила и е извършена кражба книжен плик, съдържащ сумата от около 10 900 лв. / служебни пари/, поставен под арматурното табло. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 25.06.т.г. около 11.15 ч. на алея до хотел «Кубан» в Слънчев бряг е извършена кражба на оставена без надзор чанта, съдържаща два мобилни телефона, дигитален фотоапарат, видеокамера, ръчен мъжки часовник, айпод и сумите от 240 лв и 280 лири, собственост на 43 годишен английски турист. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 25.06.т.г. в Районно управление на МВР - Созопол е получено съобщение от 45 годишен мъж от Пловдив, за това че предния ден за времето от 20.20 ч. до 23.15 ч. от ресторант «Морски дар» в Созопол, му е извършена кражба на черна платнена чантичка, съдържаща : лични документи, мобилен телефон и сумата от 7 210 лв. / от които 7 000 лв. служебни пари и 210 лв. - лични/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Созопол.

      На 25.06.т.г. около 12.50 ч. в Районно управление на МВР - Малко Търново е получено съобщение от 57 годишна жена от същия град, за това че е станал ажертва на измамата «катастрофа с дете» със сумата от 4 000 евро. Работата по установяване на самоличността на извършителите на измамата продължава от служители на Районно управление на МВР - Малко Търново. 
Ключови думи: Районно управление, кражба, служители, Несебър, Малко Търново, Бургас, измамата,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |