В новините
 
26.06.2009 09:09   Новината е видяна 9512 пъти
Кандидатите на ЛИДЕР и Новото Време се представиха пред обществеността

На площадката на „Охлюва” е препълнено от усмихнати и въодушевени хора. Всички стискат в ръцете си малки сини знаменца. Погледите им са отправени към естрадата, с някаква светла сянка на искрена надежда. Наоколо е пълно с деца и младежи, които се отличават по красивите шапки и фланелки с надписи ЛИДЕР и сякаш се чувстват горди, че искат да бъдат именно такива в бъдеще. Да бъдат Лидерите, които ще изведат България от безизходицата на застоя и нищетата. На сцената звучи сакралният глас на най-бургаския певец – Пламен Ставрев, а песните му хипнотизират присъстващите и минувачите в Морската градина. Песните му навяват усещане за истинска обич и тъга, за онова живо и чисто море със силен мирис на водорасли и сол, за Бургас на старите рибари и моряци, за човешката съдба и вярата в доброто. Бардът пя за смисъла да не се примиряваме с обречеността, да се стремим и да се борим за промяна на статуквото, което ни потиска, да бъдем Лидери на живота, да бъдем истински хора.

     С тези песни и в тази неподправена атмосфера ЛИДЕР и Новото Време представиха пред бургаската общественост своите кандидат-депутати. За пръв път всичките двадесет и двама души от листата на партията се качиха на сцената и заявиха открито своите обществени ангажименти. Пред многобройните симпатизанти и граждани всеки от тях мотивира избора си да се кандидатира за депутат, обосноваха се защо имат куража да носят промяната и публично дадоха по едно обещание. Но не обещание за един ден, за измама на хората, а обещание, като верую, като поличба и присъда. Обещание, което нямаш избор да не изпълниш, защото ще бъдеш съден от същите тези хора, които са отворили душите, сърцата и сетивата си за мисията на ЛИДЕР да превърне България в едно наистина прекрасно място за живеене, в една силна и независима държава, с достоен и заможен народ.

     Пръв започна водачът на листата и кандидатът за мажоритарен депутат Мирослав Севлиевски, който развълнувано сподели:

     „Днес срещнах един човек в Мина Черно море, който изглеждаше много възрастен, а се оказа, че е само на 54 години, един човек, когото всички наричат Каишков. Този човек имаше черни и груби ръце. Той поиска да се снима с мен и на ухо тихо ми каза „Искам, ако станеш депутат, да направиш на децата ръцете бели”. Ние от партия ЛИДЕР и Новото време обещаваме да направим на децата ръцете бели, на всички деца, а не само на децата на избраните.”

     Банкерът Димитър Колев и областен координатор на партия ЛИДЕР благодари на съмишлениците си за сериозния успех на изборите за Европейски Парламент. Той се зарече да защитава българския капитал и българския труд. „Заради икономическата криза, чуждите инвеститори затвориха вратите на десетки предприятия. Хиляди хора ще останат без поминък и работа в близко бъдеще, затова обещавам твърдо да защитавам българския капитал и труда на българина в бъдещия парламент”.

     Директорът на Мина Черно Море инж. Ангел Ангелов обясни колко много инвестиции са необходими в образованието, здравеопазването и в много социални сфери. А за да има в бюджета пари, държавата да ги спечели е необходимо да има работеща икономика. ЛИДЕР е за това да се развива българската икономика. Защото без икономика всички други обещания са празни.

     Шефът на Топлофикация - Бургас инж. Въльо Дучев призна, че ако спечели доверието на избирателите, ще се бори за една възможно най-независима и най-ефективна енергетика, съответно с най-малки разходи на първични енерго ресурси.

     Адвокатът Момчил Момчилов и областен шеф на Новото време в Бургас заяви, че ако стане народен представител, няма да гласува с чужда карта.

     Думите на останалите „Лидери” бяха кратки и прости, и се отнасяха за проблемите, с които се сблъсква всеки един българин. Всеки един от нас. С дързост към бъдещето те отправиха своята решимост да допринесат България да се превърне в една подредена страна, която да не бъде изоставяна, а желана от младите хора.

     Срещата с бургаската общественост продължи и след концерта на Пламен Ставрев, но ехото от вечните му песни и честните думи дълго не заглъхна в съзнанието на всички присъстващи.  




Ключови думи: ЛИДЕР, Бургас, Пламен Ставрев, Новото време, бургаската общественост, депутат, партия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |