В новините
 
01.07.2009 07:34   Новината е видяна 5338 пъти
Нов център за планиране на финансовото бъдеще отваря врати в Бургас

ING събира животозастрахователните и пенсионноосигурителните си офиси в Бургас в нов център 
От началото на месец юли в Бургас ще започне да функционира нов център за планиране на финансовото бъдеще. На адрес: ул. "Хан Аспарух" № 1 в Бургас, клиентите на ING ще имат възможност да получат интегрирано обслужване в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване. Събирането на офисите на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване на общ адрес има за цел да улесни жителите на града, като предостави по-голям набор от решения за планиране на личните финанси. Всеки, който желае може да получи безплатна консултация от служител на ING и с негова помощ да избере застрахователно/ осигурително решение, което да отговоря на индивидуалните му нужди и желания. В допълнение, желаещите могат да получат информация за размера на данъчните облекчения при доброволното пенсионно осигуряване и застраховките „Живот”. Телефонът на ING Пенсионно осигуряване в Бургас  е 056/ 859 614, а на ING Животозастраховане - 056/ 859 610. Клиенти на компанията могат да използват и безплатния от цялата страна телефон 0800 11 464. 

„Основният ни фокус е да помагаме на хората да планират финансовото си бъдеще и в този смисъл комбинирането на усилията на двете компании в новия ни офис в Бургас ще направи това по-ефективно, удобно и лесно за нашите клиенти в града.”, каза Николай Стойков, Главен изпълнетелен директор на ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане.

По-големият капацитет на новата сграда ще отговори на разрасналите се операции на ING в Бургас. ING Пенсионно осигуряване работи на територията на града от май 2003 г. а ING Животозастраховане извършва активна дейност в Бургас от юни 2007 г. В момента за нуждите на клиентите на двете компании се грижат повече от 100 финансово застрахователни консултанти, мениджъри и осигурителни посредници. В новият център освен по-добри условия за обслужване на клиенти ще функционира и тренинг зала, в която ще бъдат обучавани консултантите и в двете продуктови линии.

ING Group е глобална финансова институция от холандски произход, предлагаща банкиране, управление на активи, животозастраховане и пенсионно осигуряване на повече от 85 милиона клиенти в 48 страни по света. В България ING обслужва над 800 корпоративни и 310 хиляди индивидуални клиенти чрез ING Банк, ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане. 





Ключови думи: Бургас, планиране, Животозастраховане, Пенсионно, осигуряване,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |