В новините
 
02.07.2009 11:16   Новината е видяна 5075 пъти
„Лазур” чака новите седалки утре

Утре  се очаква на стадион „Лазур” да пристигнат новите седалки в клубния  син цвят на „Черноморец - Бургас”. Седалките са производство на завода за пластмасови изделия в Средец. За поставянето им се наложи монтиране  на допълнителни планки, което забави работата. Освен сини, на „Лазур” ще има и оранжеви седалки.

     Ремонтно - обновителните работи на стадиона продължават с пълна пара. Като краен срок за приключването им е фиксирана датата 12 юли. На 16-и на „Лазур” варненци от „Черно море” ще посрещнат молдовския „Искра Стал” в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

     Бургаският  стадион вече разполага с модерна  официална трибуна. Седалките за ложите за ВИП - персоните ще пристигнат от Германия. Ударно се работи и по  завършването на новата приемна, изградена  по модел на стадионите от Бундеслигата.

     Оборудвани  са нови офиси, довършва се вътрешното оформление, полагат се последните настилки. Освежава се и пространството около стадиона с боядисване на оградите и козирките.




Ключови думи: Утре се очаква на стадион „Лазур” да пристигнат новите седалки в клубния син цвят на „Черноморец - Бургас”. Седалките са производство на завода за пластмасови изделия в Средец. За поставянето им се наложи монтиране на допълнителни планки, което забави работата. Освен сини, на „Лазур” ще има и оранжеви седалки. Ремонтно - обновителните работи на стадиона продължават с пълна пара. Като краен срок за приключването им е фиксирана датата 12 юли. На 16-и на „Лазур” варненци от „Черно море” ще посрещнат молдовския „Искра Стал” в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Бургаският стадион вече разполага с модерна официална трибуна. Седалките за ложите за ВИП - персоните ще пристигнат от Германия. Ударно се работи и по завършването на новата приемна, изградена по модел на стадионите от Бундеслигата. Оборудвани са нови офиси, довършва се вътрешното оформление, полагат се последните настилки. Освежава се и пространството около стадиона с боядисване на оградите и козирките.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |