В новините
 
05.07.2009 06:54   Новината е видяна 4088 пъти
Футболистите на “Черноморец – Бургас” проведоха първата си тренировка за новия сезон

Минути  преди началото на заниманието над  Бургас се изля проливен дъжд, който  трасира „като по вода” старта на подготовката на „акулите”. Двадесет и трима футболисти се включиха в  първото занимание на идеално подготвения терен на стадион „Черноморец” в квартал „Акациите”.

      Играчите  бяха облечени в новите си клубни екипи, доставени от водещия концерн в спортната екипировка „Пума”. Всички изглеждаха отпочинали, в добро настроение, но и в кондиция. Преди излизането във ваканция те получиха конкретни указания от треньорите как да се поддържат във форма по време на почивката си.

      Заниманието на стадион „Черноморец” пропуснаха Марсио, Мишел и Дуду, които същия ден се прибраха в Бургас от своите страни. Те обаче проведоха бегова тренировка под ръководството на Златко Янков на стадион „Лазур”. Заедно с тях тренира и възстановяващия се след операция капитан на отбора Пламен Крумов. Неговото състояние е много добро и до месец той ще започне занимания при пълно натоварване.

      Първата тренировка на отбора продължи повече от час и половина, като след края и треньорите останаха много доволни  от старанието на играчите и тяхната  физическа издръжливост. Радостното е, че освен капитана Крумов, други футболисти с оплаквания в отбора няма и всички могат да участват стопроцентово в тренировките.

      Днес  играчите на Красимир  Балъков ще имат две занимания. Между тренировките е предвидено време за тези, които  желаят да гласуват, да дадат гласа си за своите фаворити.




Ключови думи: Бургас, футболисти, стадион, Черноморец, тренировка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |